Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco kopen en laten installeren

airco kopen en laten installerenAirco kopen en laten installeren bij door Lemmer

Een airco zorgt ervoor dat uw kamer altijd op de juiste temperatuur is. Bent u op zoek naar een nieuwe airco die ook geïnstalleerd wordt in uw huis? Dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. Bij Airco Lemmer kunt u voordelig een airco kopen en laten installeren door onze experts. Op onze website vindt u een breed assortiment van veel verschillende airco’s, van de beste merken. Daarbij heeft u ook de keuze om de airco door ons te laten installeren of om dit zelf te gaan doen. Wij raden het u echter sterk aan om dit door onze experts te laten doen. Bent u geïnteresseerd in een airco van Airco Lemmer, lees dan verder. Of neem een kijkje op onze website.

Een Airco kopen en laten installeren door de experts van Airco Lemmer

Er zijn veel verschillende airco’s waar u uit kunt kiezen. Welke u wilt is dan ook afhankelijk van uw wensen. Een mobiele airco kunt u overal in uw huis neerzetten, mits u de slang die de warme lucht naar buiten voert ergens kwijt kunt. Een single-split airco is een airco die één binnen unit en één buiten unit heeft. Zo kunt u hiermee maar één kamer verwarmen. Met een multi-split airco kunt u van één buiten unit meerdere kamers verwarmen of koelen omdat het meerdere binnen units heeft. Alle airco’s van Airco Lemmer zijn van A-merken. Daarom bent u bij ons gegarandeerd van een perfect eindresultaat.

Meer informatie over Airco Lemmer

Wilt u de airco bij ons kopen en door ons laten installeren? Zoek dan de juiste airco die bij uw wensen aansluit. Wij zullen voor de rest zorgen. Heeft u nog vragen of onduidelijkheden, neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens onderaan de pagina of door hier te klikken. Wij helpen u graag verder. Kijk ook eens op onze Facebook!