Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco installeren

Airco installeren door specialist Airco Lemmer

Airco installerenBent u het zat dat u in de zomer slapeloze nachten heeft, en bezweet wakker wordt in de ochtend? Dan is een airco dé oplossing waar u naar op zoek bent! Een airco zorgt er namelijk voor dat uw kamer heerlijk koel blijft. U kunt zelf het temperatuur instellen en zo kijken wat u fijn vindt. Voor de beste airco’s bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. Airco Lemmer is al jarenlang dé specialist die de beste verkoelende oplossingen aanbiedt in zowel kleine als grote ruimtes. En omdat wij een officiële dealer zijn van de beste merken, kunnen wij onze klanten de hoogste kwaliteit garanderen. Zo verkopen wij onder andere airco’s van de merken Carrier, Qlima, Fair, Midea en nog veel meer. In onze webshop en bij ons in de showroom kunt u een kijkje nemen in ons assortiment. Wilt u meer weten over het laten installeren of zelf installeren van een airco, lees dan verder!

Een airco van de hoogste kwaliteit bestellen en laten installeren door de ervaren monteurs van Airco Lemmer

In ons assortiment vindt u speciale airco’s die geschikt zijn om zelf te installeren. U vindt de airco’s door hier te klikken. Echter raden wij het u sterk aan om de installatie van een airco te laten doen door een ervaren monteur van Airco Lemmer. Dan weet u zeker dat alles correct geïnstalleerd wordt. Het zal dan werken naar toebehoren en een lange levensduur hebben. Bovendien zou het zeer spijtig zijn als u zelf een fout maakt tijdens het installeren, waardoor het installeren vertraging oploopt of er zelfs iets stuk gaat. In onze webshop en showroom vindt u zowel mobiele airco’s als single split en multi split airco’s. Bekijk eens onze webshop voor onze top kwaliteit airco’s!

Heeft u vragen, dan horen wij die graag. Wij zijn altijd bereikbaar op onze Facebook, telefoon en e-mail.