Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

U heeft 2 rechterhanden ? Monteer dan zelf uw airco

Airco installatie zelf doen ?

U heeft 2 rechterhanden of een hele handige kennis ? Een airco is vrij eenvoudig zelf te monteren.

Wij kunnen een compleet DHZ pakket laten leveren bij u thuis of u kunt uw materialen afhalen in Lemmer.

Wij kunnen de inbedrijfstelling van de airco verzorgen, zoals inkorten koelleidingen het vacumeren en druktesten hiervan.

In verband met de nieuwe F‐gassenverordening (EU) 517/2014 zoals van toepassing vanaf 1 januari 2015, stellen wij u hierbij op de hoogte van de verplichting om dit toestel te laten in gebruik nemen door een erkend installateur in overeenstemming met artikel 10 van Verordening (EU) 517/2014.

 

DHZ Montage

Vul het formulier in en ontvang van ons een gepaste offerte voor een DHZ airco pakket

Stap 1 van 4