Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco doe het zelf pakket

Airco doe het zelf pakket te verkrijgen bij Airco Lemmer 

Airco doe het zelf pakketVoor een airco doet het zelf pakket kunt u terecht bij Airco Lemmer. In ons uitgebreide assortiment verkopen wij airco’s van uitsluitend A-merken. Dit zijn merken als Daikin, Skyworth, Gree, Midea, Mitsui, Fair, Carrier en Qlima. Een volledig overzicht van ons aanbod vindt u in onze webshop. Airco Lemmer heeft ruime ervaring met verkoelende oplossingen en heeft zich gespecialiseerd in het koelen van klein en grote ruimtes. 

Ook zijn wij in het bezit van een showroom met werkende airco opstellingen. Hier kunt u alle airco’s komen bekijken en kunt u ook even luisteren. Tegenwoordig zijn de airco systemen namelijk zeer energiezuinig en vrijwel geruisloos. Airco Lemmer levert vanuit haar eigen voorraad, dit betekent dat wij uw producten snel kunnen leveren. Welke airco is het meest geschikt voor uw situatie en welke voldoet aan uw wensen? De meest toegepaste systemen zijn single-split airco’s, multi-split airco’s en mobiele airco’s.

Kom langs in onze showroom voor een gedegen advies 

Als u een handige klusser bent en graag zelf uw airco wilt installeren dan kan dat bij Airco Lemmer. Wij bieden u een groot aantal doe het zelf pakketten. U kunt 95% van de installatie zelf doen. Wij stellen deze pakketten voor u in bedrijf met controle van de elektra en het vacuümeren en druktest en het testen van de airco installatie volgens STEK/BRL-100. Zo weet u zeker dat alles correct is aangesloten en u jarenlang plezier kunt hebben van uw airco. Ook voor alle toebehoren en montage materialen kunt u terecht bij Airco Lemmer. 

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze producten of doe het zelf pakketten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons ervaren team helpt u graag verder. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom, klik hier. Hier staan onze medewerkers ook klaar om uw vragen te beantwoorden.