Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco bestellen

Airco bestellen doet u bij specialist Airco Lemmer

Airco bestellenBent u op zoek naar dé oplossing voor de slapeloze nachten tijdens de koude winterdagen en de warme zomernachten? Dan hebben wij de producten waar u naar op zoek bent. Airco Lemmer is namelijk dé specialist op het gebied van verwarmende en verkoelende oplossingen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig advies geven, en airco’s bij u installeren aan de hand van onze eigen experts. Wij hebben onder andere mobiele airco’s, single split airco’s en multi split airco’s in ons assortiment. Daarnaast beschikken wij ook over airco toebehoren en warmtepompen. Wij geven u ook de mogelijkheid om de airco met een ‘doe het zelf pakket’ zelf te laten installeren. Echter raden wij het altijd sterk aan om dit door onze specialisten te laten doen, om de hoogste kwaliteit te garanderen. Wilt u meer weten over het bestellen van een airco op onze website, lees dan verder.

Een airco van de hoogste kwaliteit bestellen doet u bij Airco Lemmer

Wij verkopen namelijk alleen maar airco’s van A-merken. Denkt u hierbij aan Carrier, Qlima, Fair en nog veel meer. Zo weet u zeker dat u de hoogste kwaliteit bestelt. Er zijn drie verschillende soorten airco’s die u in onze voorraad vindt. Het is uiteraard aan u welke type airco u nodig heeft. Een single split airco kan één kamer verwarmen of verkoelen, aan de hand van één buiten unit. Een multi split airco heeft ook één buiten unit, maar heeft de mogelijkheid om meerdere kamers te verwarmen of verkoelen. De mobiele airco kunt u vrijwel overal gebruiken, mits u de warmteslang in een raam kwijt kan. Weet u niet zeker welke airco aan uw wensen voldoet, of welke het handigste is in uw situatie, dan geven wij u graag advies. U vindt onze contactgegevens op de contact pagina. Ook zijn wij altijd bereikbaar op onze Facebook pagina.