Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco aanleggen in huis

airco aanleggen in huis Airco aanleggen in huis door Airco Lemmer

Wilt u het ook koel hebben tijdens de warme zomers? En gemakkelijk uw kamer kunnen verwarmen in de winter? Dan kunnen bij van Airco Lemmer u daar perfect bij helpen! Airco Lemmer is gespecialiseerd in het koelen van zowel grote en kleine ruimtes en helpt u graag verder met het aanleggen van een airco in uw huis. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit de beste merken airco’s, als Carrier, Qlima en Fair. Hierdoor weet u zeker dat u bij ons producten besteld van de beste kwaliteit. Heeft u interesse in een airco laten aanleggen in huis door Airco Lemmer? Bekijk dan onze website, of lees hier verder.

Laat een airco aanleggen in huis door de experts van Airco Lemmer

U heeft genoeg keuze wanneer u een airco wilt bestellen op de website van Airco Lemmer. Het is wel belangrijk om te weten welke airco u nodig heeft. Een mobiele airco kan overal in huis mits u de warmte kan afvoeren. Daarentegen kan een single split airco maar één kamer verwarmen of koelen aan de hand van één buiten unit, terwijl een multi split airco meerdere kamers kan verwarmen en koelen met ook één buiten unit. Raadpleeg deze pagina als u nog niet zeker weet welke airco u nodig heeft. Onze volledige assortiment van airconditioning vindt u in onze webshop door hier te klikken.

Meer informatie en contact met Airco Lemmer

Weet u welke airco u nodig heeft, en wilt u dat wij de airco aanleggen in uw huis? Dan kunt u gemakkelijk een airco bestellen in onze webshop. Heeft u nog vragen of onduidelijkheden, dan kunt u ons altijd contacteren. U vindt onze contactgegevens onderaan onze website. Wij helpen u graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook voor de laatste nieuwtjes en updates!