Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Split airco kopen

Split airco kopen bij Airco Lemmer 

Split airco kopenIn de warme zomer wilt u niets liever dan uw huis koel houden. Een airco is hier een ideale oplossing voor. Airco Lemmer biedt u een breed leveringsprogramma voor zowel particulieren als zakelijk. Ons assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende airco’s van uitsluitend A-merken. Een airco biedt u een totaaloplossing met een hoog comfort en een laag energieverbruik. Hiermee zorgt u voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. 

De airco’s zijn ideaal om in de zomer uw huis te verkoelen, in de winter zorgt de airco ervoor dat uw huis verwarmt wordt. Daarnaast zijn ze inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging. Tegenwoordig zijn de airco’s zeer energiezuinig en zijn vrijwel geruisloos. Bij Airco Lemmer verkopen we verschillende soorten airco’s. De airco’s hebben verschillende functies. U kunt de voor- en nadelen vergelijken om te beslissen welke airco uw voorkeur heeft. Afhankelijk van uw wensen kunt u bepalen welke airco geschikt is. 

Soorten airco’s 

Bij Airco Lemmer verkopen we single-split airco’s, multi-split airco’s en mobiele airco’s. Een single-split airco is geschikt om één ruimte te verkoelen. Het wordt geïnstalleerd in een ruimte, wanneer u de deuren en ramen gesloten houdt koelt het goed af. Deze soort airco wordt veel toepast thuis of op kantoor. Een multi-split airco is geschikt om meerdere ruimtes tegelijk te verkoelen of verwarmen. Het wordt vaak toegepast in winkels of kantoren waar twee tot vijf ruimtes zijn. 

Als laatste is er de mobiele airco, een airco systeem op wielen. Het voordeel van dit systeem is dat het makkelijk te verplaatsen is. Hierdoor heeft u dus de mogelijkheid om meerdere ruimtes te verkoelen. Voor deze airco is geen verdere installatie nodig. Heeft u interesse in een airco of heeft u vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, of kom bij ons langs. Wij helpen u graag verder.